-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:5168 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

شرايط شيردادني كه موجب محرميت مي شود چيست
در پاسخ به قسمت اول سؤال شما بايد گفت: شير دادني كه علت محرم شدن است هشت شرط دارد.
اول: بچه شير زن زنده را بخورد. دوم: شير آن زن از حرام نباشد. سوم: بچه شير را از پستان بمكد. چهارم: شير خالص و با چيزديگر مخلوط نباشد. پنجم: شير از يك شوهر باشد. ششم: بچه بواسطه مرض شير را بر نگرداند و قي نكند. هفتم: پانزدهمرتبه يا يك شبانه روز (بطور يكه شير كسي ديگر را نخورد) شير بخورد كه بگويند از آن شير استخوانش محكم شده است.هشتم: دو سال بچه تمام نشده باشد.
اگر زني بچهاي را با چنين شرايطي شير دهد. آن بچه به اين عده محرم ميشود. اول: خود زن و آنرا مادر رضاعي گويند. دوم:شوهر زن كه شير مال اوست و او پدر رضاعي است. سوم: پدر و مادر آن زن؛ هرچه بالاتر روند. چهارم: بچههايي كه از آن زنبه دنيا آمده يا بدنيا ميآيند. پنجم: بچههاي اولاد آن زن؛ هرچه پايين روند. ششم: خواهر و برادر آن زن، اگر چه رضاعيباشند. هفتم: عمو و عمه آن زن اگر چه رضاعي باشند. هشتم: دايي و خاله آن زن اگر چه رضاعي باشند. نهم: اولاد شوهر آنزن كه شير مال اوست؛ هرچه پايين روند. دهم: پدر و مادر شوهر آن زن كه شير مال آن شوهر است؛ هرچه بالا روند. يازدهم:خواهر و برادر شوهري كه شير مال اوست. دوازدهم: عمو وعمه و دايي و خاله شوهري كه شير مال اوست؛ هرچه بالا روند.بنا بر اين افراد مذكور با شرايط فوق به شخص محرم و درنتيجه نميتوانند ازدواج كنند. براي اطلاع بيشتر به رسالههايعمليه مراجع محترم تقليد، مراجعه نماييد.(بخش احكام شير دادن)

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.